Spar på varmeregningen med den nyeste teknologi

Vi leverer og monterer et stort udvalg af termo- og energiruder til enhver størrelse og smag – om det så er til butiksfacaden, vinduespartiet i dagligstuen eller det lille vindue i bryggerset.

Energiruder består af flere lag glas, hvor det yderste er lag er energiglas belagt med såkaldt lav-emissions-belægning. Det giver en utrolig termoeffekt, som reducerer varmetabet med op til 33 % i forhold til traditionelle termoruder. Dermed skåner du miljøet for drivhusgasser og sparer på varmeregningen.

Har du en butik, og har du brug for ekstra sikkerhed, eller er du bare rigtig godt træt af knægtens fodbold, er vi også leveringsdygtige inden for godkendt sikringsglas og sikkerhedsglas. Da sikringsglas er hærdet, kan det hjælpe dig med at undgå hærværk og gennemtrængning.

Der findes mange løsninger, når det kommer til vinduespartier, loftsvinduer og lignende. Har du spørgsmål til, hvad der kan være den rette løsning i dit hus eller firma, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, så vil vi give dig råd og vejledning.

Termoruder