Et trin op i kvalitet

Har du en trappe, men ønsker en flot afskærmning i glas? Eller drømmer du om en flot glastrappe? Uanset hvad, så har vi erfaringen og evnerne til at hjælpe dig videre med dine drømme. Vi yder altid en professionel og gratis rådgivning, og kan levere gode og solide standardløsninger. Men vi er også vant til at levere specielle løsninger til store virksomheder og institutioner.

En veludført trappeløsning pryder dit rum. Den må gerne virke let, men skal være bundsolid til sidste svejsning. Vi kan levere alle former for trappeløsninger i glas, og du er altid velkommen til at kontakte os for mere info om priser og materialer.

Trappeafskærmning

En trappeafskærmning i glas kan laves på mange måder og i mange kvaliteter. Mulighederne er mange, både i forhold til glassets størrelse og udseende. I samarbejde med os, finder vi den løsning som passer bedst til lige præcis din trappe og dit hjem.

Trapper i glas

En ”cantilevered” eller flydende glastrappe er en usædvanlig kombination af styrke og lethed. Trin, der synes at flyde fra væggen, i samspil med det store centerglas og glasreposerne, udstråler både åbenhed og luksus. Trinene er udført i Diamantglas, der har større lysgennemgang end almindeligt glas. Med påsat LED-lys på de korte sider, giver det en unik mulighed for at lave individuel belysning i selve trappetrinene.

 

Afskærming 3 Afskærmning 2 Afskærmning Afskærmning 1

Glastrappe 2Glastrappe 1