Sikkerhedsglas til ethvert formål

Har din forretning brug for ekstra sikkerhed, eller er uheldet ude, er vi altid leveringsdygtige inden for godkendt sikkerhedsglas. Fordi sikkerhedsglas er nærmest umuligt at gennembryde, er det et godt værn mod hærværk og tyveri.

Vi tilbyder et stort udvalg af lamineret og hærdet glas. Så ønsker du en ekstremt holdbar og tyverisikret kvalitetsrude, anbefaler vi at du vælger hærdet eller lamineret glas. De to glastyper kan også kombineres, for det højeste niveau af sikkerhed og holdbarhed.

Hærdet glas: Glasset varmes til omkring 700 grader, hvorefter det nedkøles under tryk, så det hærdes, og bliver omkring 7 gange stærkere end før.

Lamineret glas: Glasset limes sammen med en usynlig folie i midten. Folien holder glasset sammen ved brud, og mindsker dermed faren for personskade og gennemtrængning.

Kontakt os og hør mere om de mange muligheder inden for sikkerhedsglas. Uanset hvilken type butik du har, har vi en professionel løsning til dig.

Vi rykker ud hele døgnet

Skulle uheldet være ude og en rude går itu, rykker vi hurtigt ud. Faktisk kommer vi ofte inden for en time – 24 timer i døgnet. I samarbejde med dig, finder vi den løsning, der passer dig bedst. Vi sørger selvfølgelig for en forsvarlig afskærmning, indtil ruden er udskiftet.

Butik 1Butik 2Butik 3Butik 4Butik 5

 

Butiksruder