Billeder til webshop (57)
Vinduer til ethvert behov

Utætte vinduer, eller vinduer, som er itu har ofte dårlig isoleringsevne og det kan ofte betale sig, at forny dem eller skifte dem ud. Dårligt isolerende vinduer kan ikke kun aflæses på varmeregningen, de kan også have stor betydning for indeklimaet i boligen – de kan nemlig betyde træk, kulde og ubehag for husets beboere.

Spar på varmeregningen med den nyeste teknologi

Energirenovering handler grundlæggende om at energioptimere din bolig, og dermed få del i de besparelser, som de fleste boliger og virksomheder kan opnå. De fleste huse bruger over 15.000 kr. om året på varme, så der er gode muligheder for at spare penge, ved at skifte dine gamle ruder ud med nye, energieffektive ruder.

Energiruder består af flere lag glas, hvor det yderste er lag er energiglas belagt med såkaldt lav-emissions belægning. Det giver en utrolig termoeffekt, som reducerer varmetabet med op til 33% i forhold til traditionelle termoruder. På den måde skåner du miljøet og sparer på varmeregningen.

Vi leverer og monterer et stort udvalg af termo- og energiruder. Uanset om det er til butiksfacaden, vinduespartiet i dagligstuen eller det lille vindue i bryggerset.

Fradrag på energirenovering

Regeringen har gjort håndværkerfradraget permanent. Det betyder at du kan få fradrag på energirenoveringer i dit hjem.

Vi hjælper gerne med at planlægge dit projekt, så du får den helt rigtige løsning. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.

Brug fradraget hvis du skal have udskiftet ruder og vinduer, yderdøre eller terrassedøre med glas.

 

 

Du kan for eksempel få fradrag for følgende arbejde:

  • Nye ruder og vinduer
  • Nye terrassedøre og franske altandøre, hvor størstedelen er glas
  • Forsatsvinduer
  • Udskiftning af vinduer og døre i udestuer

Du kan læse alt om håndværkerfradraget her